Gyakran feltett kérdések

Közzétéve Babysense

Letölthető a használati útmutató a weboldalról. Ha nem talál megfelelő információt, küldje el kérdését, vagy keressen meg minket.

Mi az a CE tanúsítvány?

A CE- jelölést, a gyártó, vagy annak meghatalmazott képviselője, vagy az a személy,aki forgalomba hozza a terméket a piacon, vagy az,aki üzembe helyezi, hogy a termék megfelel az alapvető követelményeknek. A CE- jelölés kötelező európai megjelölés egyes termékcsoportokra, ezzel jelzi, hogy megfelelnek az alapvető egészségügyi és biztonsági követelményeknek , vagy a meghatározott európai irányelveknek. A CE jelölés a terméken bizonyíték arra, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek és ez dokumentálva van.

Ár-érték arány a Babysense esetében.

Babysense célja a nagyfokú precizitás. Nem ismer kompromisszumot egyetlen alkatrészben sem. A mi filozófiánkban a Babysense esetében a megbízhatóság a fontosabb,nem az ár.

Van-e korlátozás a matrac vastagságban?

Babysense légzésfigyelőt úgy tervezték, hogy optimális szivacs matraccal ,kókusz matraccal. A rugós matrac nem használható a Babysense légzésfigyelővel,mivel a rugók elnyelik a mozgásokat. Az optimális anyagú (szivacs,kókusz) matrac vastagsága legfeljebb a 10 cm lehet.

Mi a helyzet a téves riasztásokat?

A téves,falls riasztásokat nem lehet teljesen elkerülni egyetlen monitornál sem. Néhány riasztás előfordulhat, hogy "igazi" riasztás olyan esetekben, amikor is a riasztó hang valóban serkenti a babát a levegő vételre. A lényeg az, hogy ellenőrizze, hogy a baba rendben van. A Babysense légzésfigyelőnél láttuk, hogy a legtöbb hamis riasztást a laza vezetékek, vagy a nem megfelelő beüzemelés okozta. Többször ellenőrizze a készüléket (vagy kérjen tanácsot a forgalmazótól ), ezzel is segíthet megoldani a problémát. A Babysensenél már kipróbált és bizonyított, hogy nagyon alacsony (kevesebb mint 1%) a hamis riasztások száma.

A Babysense biztonságosan használható?

IGEN – A Babysense elemmel működik , nincs csatlakoztatva semmilyen elektromos aljzatba. Teljesen biztonságos a használata.

Miért a Babysense?

Babysense volt az első csecsemő légzésfigyelő készülék. 1992-ben Izraelben fejlesztették ki és szabadalmaztatatták. 1994 óta a Babysense a nemzetközi piacon is megtalálható, így a legtöbb tapasztalattal rendelkező légzésfigyelő készülék. Több típusa elérhető világszerte .A Babysense volt a világon az első olyan otthon használható légzésfigyelő készülék, mely CE regisztrációs, mint egy orvosi eszköz. A legfőbb motivációnk az volt, hogy a baba biztonságban legyen otthon is,de mindemellett a készülék egyszerűen kezelhető legyen. Az otthoni megbízhatóság mellett világszerte használják még a gyermekkórházakban is !

Biztonságos?

A légzésfigyelők nem tökéletesek. A Babysense a régóta elégedett felhasználóknak köszönhetően (1992 óta) egy bejegyzett(orvosi műszer) baba biztonsági eszköz Európában, és ami a legfontosabb, hogy a készülékről kiváló véleményt mondanak a szülők és a kórházak világszerte. A Babysense légzésfigyelőnél nagyon alacsony "téves" riasztások száma. A készülék nem invazív (az az orvosi eljárás, melynek során a testbe vágás vagy szúrás által behatolnak), nem használ rádióhullámokat vagy elektromos áramot.

Muszáj a babának rajta feküdnie?

Nem – a Babysense légzésfigyelő készüléken nem kell rajta feküdnie a babának, a készülék a matrac alatt érzékeli a baba mozgását a kiságyban.

Kinek van szüksége Babysense légzésfigyelőre?

Babysense légzésfigyelő készülék a baba születésétől 1 éves korig minden baba alatt használható.

Mit csinál a Babysense?

Babysense légzésfigyelő készülék figyeli még a legkisebb mikro-mozgásokat is, ha a mozgás leáll vagy lelassul, hangosan riaszt.

Hogyan működik a Babysense ?

Babysense szenzorpadjai érzékelik a mozgását, a baba testtömegének és algoritmusának megfelelően. Babysense nem csak egy légzésfigyelő készülék,hanem jelzi,ha az aktivitási ráták(légzésszám) túl lassúak (kevesebb mint 10 mikro-mozgások percenként), vagy túl gyorsak (több mint 90 mikro-mozgások percenként), vagy nincs mozgás 20 másodpercig.

Miért csak elemről működtethető a Babysense?

Úgy gondoljuk, az első a baba biztonsága! Babysense nem kapcsolódik elektromos konnektorhoz és minden vezetéke passzív. A vezérlőegység a baba kiságyán lóg, bármikor elérheti. Babysense sokoldalú és lehet használni bárhol korlátozás nélkül,mivel nincs szükség elektromos áramra.